lördag 21 augusti 2010

Du valde din väg

Hur långt ska det behöva gå innan du förstår att dina riktiga vänner inte kommer stå vid din sida?
Hur länge ska dom behöva stå ut med dina lögner?

Du har valt vilken väg du ska ta o jag hoppas innerligt att dom också ser vilken väg du går.
Du kan inte längre skylla på alla andra, du valde själv att fortsätta , du valde själv att tacka nej till den hjälp du fick, du valde att inte lyssna på dina vänners ord.
Du ljuger inte bara för dina vänner du ljuger även för sig själv.
Du säger att du inte är beroende men du säger att skiten du väljer att stoppa i dig får dig att må bra..Du mår bra tills du vaknar upp dagen efter med ångest men ångesten ger dig inte en tankeställare utan den ger dig mer smak o du tror att du botar din ångest men nästa dag vaknar du upp med ångest igen men du fortsätter bara på samma väg..

Du väljer att kalla det packet du umgås med för din nya familj..En riktig familj skulle ta hand om dig, en riktigt familj skulle inte bara stå vid sidan om tysta o låta dig stoppa i dig massa skit, en riktig familj tala dig till rätta!

Du säger att man lever bara en gång o då ska man få leva sitt liv hur man vill men så som du lever är inte att ha något liv..För varje dag som går o för varje gång du rör skiten så försvinner en del av ditt liv o till slut kommer du inte ha något kvar inte ens det du kallar för din nya familj!

Jag hoppas att du en dag inser vad du håller på med o vad som kommer hända men det är något det är något du borde ha insett för länge sen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar